Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Pondělí s sebou přináší čerstvé zprávy ze světa módy. Herečka Millie Bobby Brown přidá do svého portfolia produktů kolekci oblečení. Značky VeeCollective a Goop představí novou wellness tašku a Longchamp vítá jaro s novou kampaní. Kreativní ředitel Schiaparelli Daniel Roseberry slaví ocenění za svou kreativitu a vlastníci pařížských akcií se zase radují z nového rekordu.

    Goop nabídne nový wellness produkt. Spolupracuje s berlínskou značkou VeeCollective

    Společnosti Goop a VeeCollective spojily síly a společně vytvořily novou wellness tašku. K zakoupení je od soboty, a to v pastelově růžové barvě. Taška obsahuje také odnímatelný sáček a popruh na rameno s logem Goop. Vyrobená je ze stoprocentně recyklovatelných materiálů, a to včetně nití a výplně. Exkluzivní produkt ovšem značky vyrobily pouze v limitované edici, dostupných je tedy pouze 500 kousků.

    Zdroj: VeeCollective

    Pařížské akcie dosáhly nového rekordu. Vděčí za to koncernu LVMH

    Uplynulý pátek znamenal pro Paříž velký den. Tamní burza se totiž uzavřela na rekordních hodnotách. Důvodem je nárůst akcií koncernu LVMH, za který může vděčit svým rekordním ročním ziskům. Akcie luxusní firmy tak vzrostly o 12,8 procenta. „Evropské indexy jsou na vzestupu. Francouzští maloobchodníci v odvětí luxusu se vyhřívají v záři desetiprocentního zisku LVMH,“ vysvětlil pak tržní analytik společnosti Scope Markets Joshua Mahony.

    Millie Bobby Brown odhalila nový business. Vydávat bude vlastní kolekci oblečení

    Koncem minulého týdne jsme na našem Instagramu reportovali o nejnovějším oznámení herečky Millie Bobby Brown. Rozhodla se totiž vydávat kromě svých beauty produktů také kolekci oblečení. Zatím ovšem není dostupná k zakoupení, zapsat se můžete pouze na čekací listinu. „Vytvořila jsem řadu oblečení, protože jsem měla pocit, že na současném trhu není nic, co by bylo vytvořené přesně pro mě nebo mé přátele,“ vysvětlila herečka.

    Schiaparelli oslavuje svého kreativního ředitele. Roseberry získal prestižní ocenění

    Návrhář a kreativní ředitel Schiaparelli Daniel Roseberry získal cenu s názvem 2024 Neiman Marcus Award. Ocenění vyzdvihuje jeho kreativní dopad na módní průmysl a uznává jeho „bezkonkurenční kreativitu a řemeslo spojující umění s módou“. Roseberry totiž bravurně zvládnul skloubit svůj vlastní talent s DNA značky Schiaparelli, a tedy jejími surrealistickými a neobvyklými prvky.

    Longchamp vítá jaro. Značka vydala kampaň z dílny Elaine Constantine

    Svou jarní kampaň chtěla letos značka Longchamp definovat vším, co je ročnímu období tak vlastní. Jejími klíčovými prvky jsou proto zářivé barvy. Na pomoc si navíc přizvala fotografku Elaine Constantine. Ta se rozhodla modelky umístit do estetického prostředí pařížského precizního Lycée Henri IV. Výsledné fotografie proto nemají pouze radostnou jarní, ale také veselou studentskou atmosféru.

    Zdroje: Fashion Network, WWD, VeeCollective, Instagram, YouTube

    Módní novinky v kostce: Akcie LVMH dosáhly nového rekordu a Millie Bobby Brown slaví vlastní kolekci oblečení

    S jakými botami naladíte perfektní summer chic? Zaměřte se na pantofle, žabky i mokasíny

    Období dovolených se blíží a těšení se na léto narůstá. Dokonce nás nedávno překvapilo několik téměř tropických teplot. Ani se tak nenadějeme a brzy rovnou přeskočíme z jara do léta. Trendy z přehlídkových mol pak naznačují lehce bohémský vibe. Snad nikdy jsme nezaznamenali tak vkusnou nabídku mokasín, pantoflí nebo žabek. O pohodlí se tedy letos v létě bát nemusíte.

    Mají luxusní značky stále hodnotu? Možná si nekupujete módu, nýbrž iluzi

    Luxusní značky byly dlouhou dobu synonymem prestiže, kvality a exkluzivity. V posledních letech však čelí různým výzvám, které ovlivňují jejich postavení na trhu a význam pro spotřebitele. Položte si otázku, proč si zrovna vy luxusní značky kupujete? Proč za ně platíte? Možná zjistíte, že vaše tužby nejsou tak úplně vaše.

    Klíčem k letní svobodě jsou bílé šaty. Selekce inspirovaná aktuálními módními momenty

    V roce 2024 snad neexistuje nic univerzálnějšího než bílé šaty. I přes posedlost grafickými potisky či nenositelnou peach fuzz barvou roku je bílá tou nejnadčasovější a nejčistější klasikou. Díky své univerzálnosti poskytuje variabilitu stylingu jako nic a nikdo jiný. Bílé šaty můžete vynést na tradiční způsob jako například Meryl Streep v Cannes, ale i po vzoru hvězdy australského týdne módy, tedy Carly Zampatti.

    Obměňte svou tradiční letní dovolenou. Uvítají vás jedinečné horské hotely

    Odpočinek u moře nás láká každé léto. Pravdou ovšem je, že nastane čas, kdy nás představa válení se na písečné pláži omrzí. Dobrodružství proto můžete svému letnímu odpočinku dodat změnou trasy. Vyrazte letos proto raději do hor, kde vás čekají unikátní chaty i resorty.